kaséhatan sarta gizi

Inpormasi saderhana ngeunaan kaséhatan, latihan sareng nutrisi pikeun ngabédakeun hasil anjeun.

Tips diet

DIET News

Tingali kana piring sareng resep anu pangsaéna pikeun anjeun ngahontal tujuan anjeun, naha éta gain massa ou emaciation, urang milih pikeun anjeun kadaharan pangalusna pikeun tujuan katuhu.


Tips Latihan

Warta ngeunaan latihan fisik

Ningali cara anu pangsaéna pikeun ngaéksekusi gerakan sareng diajar latihan énggal anu kedah dilakukeun di bumi sareng di gim, para profesional kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngalaksanakeun éta sadayana!


Tips on Anabolics

Warta anabolik

Tempo naon pangalusna pikeun gain massa otot, professional urang nulis eusi ieu kalayan ati-ati pisan, simpen waktos Anjeun diajar saméméh ngagunakeun.

Saha anu nyerat…

professional urang

Ahli gizi Rio de Janeiro

Ahli Gizi
Dr Lis Lenzi

Ahli gizi Rio de Janeiro

Ahli Gizi
Dr Larissa Scharf