Flu Teas: Tingali resep anu pangsaéna!

Flu Teas: Tingali resep anu pangsaéna!

Pendakan di dieu bumbu sareng téréh anu pang campuranna pikeun ngabantosan gejala flu. Tingali sadayana ieu sareng seueur deui pikeun nuturkeun!

Usum gugur sareng usum salju mangrupikeun musim anu ngalaman perubahan cuaca anu paling ngadadak, kalembaban hawa sareng hujan, sahingga nyandak seueur virus sareng baktéri sareng flu anu pikareueuseun éta. Katelah salaku virus influenza, flu ngagaduhan sababaraha gejala anu tiasa mangaruhan kahirupan anjeun salami sababaraha dinten atanapi minggu.

Seueur muriang, malaise, batuk, tikoro ngagorok, irung ngagolontor, ngaleupaskeun, kesang tiis, indisposisi sareng lemes dina awak, ieu mangrupikeun gejala anu dipikaterang pikeun anu ngagaduhan flu sareng anjeun tiasa ngabantosan merangannana ku teas flu. Ukuran ubar alami anu saderhana anu tiasa anjeun nyiapkeun diri di bumi atanapi di damel sareng ningkatkeun dinten sareng suasana haté anjeun.

Teh flu murah, anjeun henteu kedah nyéépkeun sadayana artos éta di apoték sareng éta ogé ningkatkeun karaharjaan sareng gejala sareng moal ngalamun sapertos ubar flu tradisional.

Teh flu disada sapertos solusi anu hadé, sanés? Sareng aranjeunna! Kalayan diémutan éta kami nalungtik sareng nyayogikeun pilihan tèh pangsaéna kanggo flu pikeun anjeun. Tulis tip ieu sareng kumaha ngalaksanakeunana.

Resep Teh Flu

Jeruk nipis, jahé sareng bawang bodas téh

Teas anu parantos dikenal pikeun sipat ubarna, jeruk nipis ngandung seueur vitamin C sareng ékséktor, jahé ngagaduhan sipat pikeun ngabéréskeun tikoro anjeun sareng bawang bodas ngabantosan ngalawan virus. Kulub dua gelas cai nganggo tilu cengkéh dicincang, antepkeun kulub 5 menit, pareumankeun panas sareng tambahkeun irisan jeruk nipis sareng bijil lungkawing 10 menit. Saatos éta, saring téh anjeun sareng inum dua kali sapoé.

tea elderberry

Gunakeun ngan ukur kembang kokolot sabab daunna toksik. Anjeun tiasa mendakan bahan ieu di toko-toko khusus pikeun produk alami. Bawa sacangkir cai kana kulub, pareumkeun panas sareng tambahkeun séndok kembang kokolot, antepkeun sakedik 10 menit teras nginum téh.

Eucalyptus, mint sareng rosemary tea

Tilu bahan anu kuat sareng kuat ngalawan flu. Kulub dua gelas cai sasarengan sareng dua daun kayu putih, tilu daun mint sareng dahan rosemary salami 3 menit. Pareuman api teras tinggalkeun ték anjeun ditutupan salami 10 menit deui. Éta bakal siap inuman.

Jeruk nipis, madu sareng jahe

Ieu némbak sareng leupaskeun! Salian ti janten téh téh enak, anjeun tungtungna tiasa ngamaniskeun deui ku madu, anu ngagaduhan sababaraha vitamin sareng pelembab mukosa. Pikeun satengah liter cai, kulub sasar kulit tina hiji jeruk nipis, tilu jeruk sareng potongan 3-jahé anu diiris jahé salami 5 menit. Saatos pareumkeun panas, tambahkeun jus tina jeruk nipis sareng jeruk kana téh, amis sareng madu sareng inum dugi ka tilu gelas sadinten.

Upami gejala flu tetep kumaha anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ningali dokter sareng nyandak pangobatan anu langkung lami pikeun nyingkirkeun virus flu.

Kami arepkeun anjeun resep tips dinten ayeuna. Naha anjeun terang yén aya téh inuman anu saé dina usum flu? Bagikeun ka kami dina komentar!

Tambah Comment