Teh Rue: Tingali kumaha ngadamelna sareng bahan naon anu tiasa ngajantenkeun langkung raoseun

Teh Rue: Tingali kumaha ngadamelna sareng bahan naon anu tiasa ngajantenkeun langkung raoseun

Rue ngalangkungan hérbal ubar, éta mangrupikeun pepelakan mistik, seueur dianggo pikeun ningkatkeun lingkungan, ngaleungitkeun dengki, panon jahat sareng kaayaan anu henteu pikaresepeun anu dicandak sadayana jalma dina kahirupan. Ku sabab kitu, tèh rue sok ditampi, naon waé kasempetanana.

Dina jejer ieu anjeun bakal diajar kumaha ngadamel tèh rue, ogé sababaraha bahan anu tiasa ditambih dina tèh anjeun. Parios!

[sambel]

Kumaha cara ngadamel rue teh?

Cara anu saé pikeun nyieun rue nyaéta mésér daun seger di toko ubar hérbal, tapi upami anjeun nyangkut, mésér anu garing. Éta kendi industrialisasi panginten henteu épéktipna.

Candak sakumpulan seger atanapi garing garing teras tuang kana liter cai ngagolak. Pareuman panas, tutup panci ku cai sareng rue sareng angkat salami 30 menit. Saring tèh teras inum 3 dugi 4 gelas sadinten tanpa ngamis manisan.

Kumaha carana nyiapkeun nganggo netes?

Teh rue ngeunah, dicandak tiis, janten ngeunah pisan sareng dijantenkeun sipat ubar anu hadé. Tapi anjeun ogé panginten hoyong nginum téh ieu pikeun tujuan sanés ngan ukur kaséhatan. Maka, kombinasi anu saé pisan nyaéta tèh rue sareng cachaça.

Cachaça mangrupikeun warisan immaterial Brasil sareng upami dicandak dina jumlah anu leres sareng dina jumlah sakedik, éta bakal ngabahagiakeun anjeun sareng moal ngarugikeun nanaon. Masalah cachaça pikeun ati nyaéta kaleuleuwihanan sareng ieu kedah dijauhkeun atoh.

Janten, nempatkeun sakedik cachaça dina rue tea anjeun bakal ngajantenkeun ngeunah pisan, saé pikeun anjeun pikeun nganikmati sakedap, ngupingkeun musik, tuang sareng sababaraha cookie, atoh, anu anjeun badé lakukeun nyaéta pilihan anjeun.

tea rue

Teh rue sareng kayu manis anu saé kanggo naon?

Upami tujuan anjeun leres-leres nginum téhtéh rue kalayan cara anu séhat, ide anu saé pikeun nambihan sakedik kayu manis kana téa. Entong kaleuleuwihi, ngan nyiwit anu saé per cangkir. Éta ngeunah pisan, pikeun anu resep kayu manis, salian ti gaduh antioksidan, anti radang sareng saé pikeun awak anjeun.

Dimana ngagaleuh?

Langkung saé mésér rueu seger, janten milari toko ubar hérbal atanapi bahkan toko-toko kembang anu ngagaduhan bibit rue kanggo anjeun tandur teras panén daun na janten téh sareng dianggo pikeun ngabersihkeun rohani lingkungan bumi anjeun.

Upami anjeun henteu mendakan, di toko-toko kadaharan alami anjeun tiasa mésér rue garing, dijual dina kantong atanapi panci pikeun dianggo dina tèh. Entong mésér éta bungkus tèh siap pakai. Éta industri lengkep, pinuh ku bahan kimia anu ngajantenkeun leungit sadaya nilai rue atanapi ramuan anu sanés anjeun ngagaleuh.

Naha rue tea ngabantosan nurunkeun haid?

Rue mangrupikeun ramuan anu ngabantosan prosés menstruasi awéwé. Sanés tèh anu tiasa ngadamel haid turun, tapi ngajantenkeun cairanna langkung cair, anu mempermudah ngaleungitkeun ieu. Tambih Deui, éta ogé saé pikeun nyegah keram sareng gejala fisik PMS anu sanés.

rue

Naon manpaatna?

Teh rueung nguntungkeun sakujur awak. Éta tindakan langsung dina sistem kemih, menstruasi, pernapasan sareng pencernaan, ngajantenkeun sadayana tiasa dianggo ogé mungkin, ogé janten analgesik anu saé.

Rue tea sarengipis?

Kauntungan anu hadé tina rue nyaéta ngagaduhan kakuatan diuretik, nyaéta ngaleungitkeun cairan ngalangkungan cikiih. Éliminasi cair ieu ngabantosan jalma éta pikeun cicingeun, ngaleungitkeun uyah, gajih, sadayana ngalangkungan cikiih sareng ieu mangrupikeun bagian tina prosés pelangsing.

Kaseueuran jalma anu mikir yén kedah kaleungitan pon leres-leres kedah kaleungitan uyah, gula, gajih, sadayana ngalangkungan cikiih. Jang ngalampahkeun ieu, kantun nginum seueur cai unggal dinten, hindarkeun tuangeun anu seueur natrium sareng glukosa teras nginum téh rue sapopoé.

Kanggo naon?

Salaku tambahan pikeun manpaat pikeun awéwé dina siklus menstruasi sareng pikeun ngaleungitkeun natrium sareng gula dina cikiih, rue tea ogé ngagaduhan fungsi anti radang, ngabantosan inkontinensia kemih, saé kanggo asma, mangrupikeun analgesik pikeun nyeri rematik komo ngabantosan kalayan leres fungsina sistem pencernaan.

Upami anjeun resep téks ieu ngeunaan Rue tea, bagikeun kana jaringan sosial anjeun sareng aplikasi olahtalatah!

Tambah Comment