Dianabol: Sadayana Ngeunaan Salah sahiji Anabolik Anu Kawéntar!

Dianabol: Sadayana Ngeunaan Salah sahiji Anabolik Anu Kawéntar!

Ogé kawanoh salaku DBol, Dianabol mangrupikeun stéroid anu didamel di Amérika Serikat kalayan usul anu sakedik béda ti kaseueuran stéroid: tibatan panggunaan na dilakukeun liwat suntikan, éta dilakukeun ku pil anu dikaluarkeun ku lisan. Salaku tambahan, éta ngajangjikeun kauntungan anu hébat dina kakuatan sareng massa otot.

Tulisan ieu bakal nyarios sakedik langkung seueur ngeunaan ciri stéroid ieu, tapi perlu diperingatkeun yén panggunaan stéroid anabolik tiasa nimbulkeun résiko kaséhatan, tapi ngagunakeunana sacara leres, kalayan pengawasan médis sareng jaga anu diperyogikeun, éta tiasa nyababkeun seueur manpaat . Hoyong terang langkung seueur? Janten tetep maca tulisan ieu!

[sambel]

Sejarah Landérlan Dianabol

Dianabol mésér , atanapi langkung tepatna, methandrostenolone, dipikaterang di dunya atlit sareng binaragawan pikeun dikembangkeun salaku salah sahiji zat munggaran anu diturunkeun tina téstostéron. Saatos anjeunna, seueur mérek sanés mecenghul di pasar pikeun nyobaan nyandak bagian tina ceruk anu anjeunna sadar yén anjeunna parantos mendakan panggunaan stéroid ieu.

Mimiti disayogikeun dina taun 1960, sareng teu lami janten stéroid anabolik anu paling seueur dianggo dina sagala jinis olahraga kalapa. Ieu disababkeun ku gampang digunakeunana, ogé épisiénsi hasilna.

Dr. John Bosley Ziegler mangrupikeun distributor anu munggaran Harga Dianabol (methandrostenolone) pikeun atlit Olimpiade AS. Saatos nganggo zat éta, kinerja atlit langkung saé sahingga, manpaatna jelas.

Produksi Dianabol di Amérika Serikat ngabeledug pikeun sababaraha waktos teras nyirorot nyirorot konsumsi na. Dina akhir taun 80an produk ditarik tina pasar, tapi, éta henteu kaleungitan popularitasna, éta tetep stéroid oral terlaris di pasar hideung.

Naon ari Dianabol? Kanggo naon?

Dianabol teu acan diproduksi dina nami éta ti taun 1970an. Dinten ayeuna produkna dipendak salaku Anabol atanapi Andoredan.

Bahan aktif zat ieu nyaéta methandrostenolone, dianggo ku binaragawan sareng binaragawan. Salian ti ningkatkeun massa otot, Dianabol parantos dikenal di sakumna dunya salaku salah sahiji stéroid karesep Arnold Schwarzenegger.

Diantara bébédaan anu ngajantenkeun Dianabol janten kasohor pisan di taun 1970an, bakal janten cara ngagunakeunana, kumargi éta mangrupikeun bahan munggaran dina pél.

Teu kedah nganggo solusi suntik anu nyeri pikeun kéngingkeun otot, ngan ukur nginum pil sareng presto, hasilna hasilna luar biasa.

Éta dianggap stéroid anabolik anu kuat, anu paling dianggo pikeun ningkatkeun kinerja fisik sareng kinerja, ngajantenkeun otot katingali ngabareuhan.

[junkie-tabs] [judul junkie-tab = "PELAJARAN CARA MÉKEUN MASSA MUSCLE DALAM WAKTU SIKITU”] Giga Buy Formula Raksasa AYEUNA sareng kéngingkeun bonus anu endah ✅Panggihan kumaha ngarobih awak anjeun sareng diajar ngagunakeun stéroid aman ✅Klik di dieu sareng kéngingkeun milik anjeun ayeuna! [/ junkie-tab] [/ junkie-tab]

Kotak Dianabol

PROFIL DIANADROL

Ngaran molekul: [17a-métil-17b-hidroksi-1,4-androstadien-3-hiji]
Beurat molekul: 300.44
Formula: C20H28O2
Titik Fusion: N / A
Produser: Ciba (Asalna)
Tanggal pembuatan resmi: 1956
Dosis épéktip: 25-50mgs (dosis handap 5mg sareng saluhureun 100mg dilaporkeun)
Satengah hirup: 6-8 jam dina bentuk lisan. Sareng antara 48-72h dina bentuk suntik.
Deteksi waktos dina awak: Langkung ageung ti 6 minggu
Indéks anabolik / Andrérobik (Variasi): 90-210: 40-60
Hepatotoxic: nuhun
Rasa: nuhun
Ngarobih kana DHT: teu
jerawat: nuhun
Ingetan cai: nuhun
Tekanan tinggi: nuhun

Kumaha cara nyandak Dianabol?

 Sapertos stéroid anu sanés, Dianabol dianggo dina siklus, nyaéta, netepkeun sababaraha waktos, biasana genep minggu. Serbaguna, kumaha ogé, ngamungkinkeun dianggo dina sababaraha cara:

  1. Anu mimiti nyaéta ngahasilkeun kauntungan saharita sareng dorongan kinerja, dina dosis alit per dinten.
  2. Cara anu kadua nyaéta antara siklus stéroid anu sanés, sahingga épék anu dihasilkeun ku produk sanés henteu leungit, dina dosis anu handap pisan, sasarengan sareng TPC.

Dianabol henteu disarankeun, bahkan dina dosis anu alit, pikeun awéwé.

Pangaruh Dianabol

Dianabol tanggung jawab anu hébat kakuatan ningkatna pamaké anjeun, hasilna latihan kalayan intensitas anu langkung ageung.

Ngabantosan pisan pikeun ngawangun otot, éta ngahasilkeun ingetan nitrogén anu langkung ageung - ciri anu aya hubunganana sareng hipertrofi, sareng ngajantenkeun otot katingali langkung lengkep, sanaos ieu mangrupikeun biaya ingetan cairan sareng ngarusak definisi otot.

Konsumsi ogé ngagaduhan tindakan anti katabolik, nurunkeun tingkat kortisol ku dugi ka 70% sareng nyegah awak tina nyintésis sél otot pikeun énergi sahingga nyababkeun atlit kaleungitan otot.

TPC - Terapi siklus pos pikeun naon éta?

Pikeun anu henteu terang, terapi post-cycle nyaéta ngeunaan panggunaan ubar pikeun ngirangan atanapi ngeureunkeun épék négatip anu pastikeun disayogikeun ku stéroid anabolik kana awak anjeun. Éta bakal mastikeun yén anjeun tetep séhat sareng henteu kaleungitan otot.

Kalayan kecap séjén, TPC mangrupikeun waktos anu awak anjeun bakal pulih sateuacan langkung seueur dosis stéroid anabolik dicandak, sahingga manpaat zat éta dijaga.

Nyatana, TPC ngagaduhan fungsi khusus pikeun ngaleutikan épék négatip stéroid anabolik, sahingga awak nyiapkeun dirina pikeun nampi langkung dosis tina zat, ngirangan pangaruh négatip anu tiasa disababkeun.

Pikeun ngalaksanakeun CPT, langkung saé anjeun nyetél méja pamulihan, anu kalebet ngagem "pelindung" biasana genep minggu.


 Hoyong terang sadayana perkawis TPC? KLIK DI DIEU!


Naha Dianabol Ngajantenkeun Leres Kuat?

Leres. Dianabol mangrupikeun zat anu nyababkeun tumuh otot gancang pisan, anu janten tujuan utamina.

Sareng ogé, zat ieu tiasa nyayogikeun seueur manpaat anu sanés sapertos: Definisi tinggi otot, kakuatan anu ningkat, kaleungitan kalori, réduksi gajih lokal, sareng anu sanésna.

dianabol

Naon dosis anu saé?

Dosis anu idéal tiasa bénten-bénten dumasar nagara sareng pabrikna. Sareng éta sadayana gumantung kana tujuan masing-masing jalma, sareng cara nyerep zat éta. Nanging, pedoman resep aslina ngusulkeun dosis sadidinten 3 dugi 6 tina 5mg, atanapi 15 dugi 30mg per dinten.

Tapi sanajan ku hasil anu dosis rendah ieu tiasa dibawa ka awak, janten épéktip pisan dina ningkatkeun kinerja, seueur atlit nyandak jumlah anu langkung ageung.

Perlu diémutan yén ningkatkeun dosis tiasa sacara instan ningkatkeun efek samping.

Naha Dianabol ngagaduhan Pangaruh Samping? 

Sapertos stéroid anabolik naon waé, upami henteu dianggo leres sareng pangawasan propésional, éta tiasa nyababkeun réaksi anu serius. Sareng pastina anjeun pasti nguping kasus sapertos kitu.

Kituna, sateuacan ngamimitian nyandak, éta penting anjeun terang risikona. Kami daptar anu paling umum di handap ieu:

  • Pisan toksik pikeun ati
  • ngabalukarkeun hipertensi
  • Nyababkeun ingetan cairan
  • Ngaronjat minyak dina kulit, nyababkeun jarawat sareng komédo
  • Tumuwuhna rambut raray sareng awak
  • Kelenjar susu ageung (Ginecomastia)
  • Kaleungitan rambut
  • Akumulasi gajih localized
  • seueul sareng utah
  • soanten langkung kentel
  • Ngaregregkeun haid
  • ngagedéan klitoris
  • tingkah laku agrésif

Naha masih dihasilkeun?

 Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, Dianabol dieureunkeun pikeun diproduksi di sakumna dunya dina taun 80an sareng boro-boro dipendakan dina nami ieu.

Nanging, produk anu sami diturunkeun tina stéroid ieu tiasa dipendakan dina pasaran dina nami anu béda: Anabol e Andoredan nyaéta dua conto.

 Éta tiasa dipanggihan duanana dina tablet atanapi dina bentuk suntik.

dianabol

Raksasa Rumus- Kumaha cara tumuh sacara alami!

dianabol

Alternatif alami pikeun anjeun nalukkeun awak raksasa, kalayan pangasilan massal anu épisién, nyaéta program Formula tina Raksasa.

Program ieu dikandung ku Ricardo de Oliveira, guru pendidikan jasmani, anu ayeuna nyayogikeun naséhat ngeunaan diet sareng binaraga ka seueur jalma di panjuru Brasil sareng luar negeri.

Mikir ngarengsekeun mamang seueur jalma ngeunaan nambahan massa otot, Ricardo ningali dina Formula Raksasa mangrupikeun kasempetan pikeun ngabantosan jalma-jalma mendakan rahasia aslina tina raksasa gim. Naon anu anjeunna tuang? Naon anu aranjeunna anggo? Kumaha aranjeunna ngalatih?

Formula raksasa didamel utamina supados urang tiasa diajar gancang, sacara praktis sareng aman, kumaha ningkatkeun massa otot, ngalangkungan panggunaan stéroid anabolik.

Anu mana?

Formula Raksasa mangrupikeun program anu dirarancang ku Ricardo Oliveira, anu lulusan pendidikan jasmani, ayeuna diajar nutrisi sareng nyayogikeun konsultasi pikeun rébuan jalma di penjuru Brasil anu hoyong ningkatkeun massa otot, ku cara anu konkrit sareng gancang, ngalangkungan panggunaan stéroid anabolik , Kualitas tuangeun sareng latihan khusus.

Salah sahiji patarosan anu ditaros ku muridna dina konsultasi nyaéta tepat kumaha ningkatkeun 10kg dina maksimal 3 bulan sareng janten ageung.

Logo sareng Formula Raksasa, Ricardo bakal ngajarkeun "Rahasia" kumaha janten GIANT. Kalayan tip sareng inpormasi anu luar biasa anjeun henteu tiasa mendakan dimana waé deui.

Program na parantos réngsé, sareng diwangun ku 6 buku digital dimana anjeun bakal diajar naon anu tiasa dianggo, naon anu leres, dina cara saderhana sareng éfisién. Salaku tambahan kana buku digital sareng sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun, anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun dukungan mumpuni pikeun ngajawab sadaya patarosan anjeun.

Dimana mésér Formula Raksasa?

Formula Raksasa dijual HANYA dina halaman wéb anu ngajualna nyalira. Kalayan kecap séjén, ngalangkungan halaman wéb resmi Formula Raksasa.

Mésér program ieu ngalangkungan halaman wéb resmi, anjeun ngajamin mésér anu aman pisan, dina harga anu terjangkau, anu pas dina saku anjeun, jaminan kepuasan anu ngajantenkeun pameseran anjeun bébas pisan, salian ti kéngingkeun program anu asli, pinuh ku kaunggulan sareng manpaat .

Éta leres, mésér program anjeun sareng ngamimitian transformasi awak anjeun ayeuna gampang pisan! Mimiti, anjeun ngaksés halaman wéb resmi, https://formuladosgigantes.com/, mayar pamayaran ku cara aman sareng rahasia, sareng presto, anjeun bakal nampi tautan pikeun ngaunduh buku digital sareng ngaraosan sadaya manpaat tina program.

Ngamangpaatkeun harga-harga anu super terjangkau, 6 buku digital sareng dukungan 24 jam pikeun 12 cicilan R $ 9,74 atanapi artos R $ 97,00. 


Hoyong terang perkawis formasi anu pikasieuneun? KLIK DI DIEU!


Naon anu anjeun pelajari?

Program lengkep lengkep sareng dirarancang supados anjeun tiasa ngahontal hasil anu luar biasa. Tingali di handap anu anjeun pelajari sareng Raksasa Raksasa sareng naon anu anjeun henteu:

program

Kasaksian ti anu nyatujuan hasilna

Anu parantos nyobian Program Formula Giant parantos nyatujuan sareng ngajamin hasilna. Dina waktos anu singget aranjeunna tiasa ningali hasilna sareng diajar kumaha ngagunakeun stéroid kalayan aman, nuturkeun sadaya pitunjuk.

Pariksa sababaraha laporan ti sababaraha jalma anu nyarankeun Formula Raksasa:

dianabol

Naon anu kalebet kana program?

Aya 6 buku digital anu bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan anjeun kalayan gancang sareng pasti. 6 buku ieu diwangun ku:

  • Rasional tina raksasa: Ngandung sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngamimitian stéroid. Inpormasi ngeunaan pangaruh anu nguntungkeun sareng ngabahayakeun, kana kimia, interaksi sareng organisme, sareng anu sanésna.
  • Siklus stéroid: 14 conto siklus siap pakai anu bakal ngajantenkeun anjeun janten Buta.
  • Profil stéroid: Buku ieu bakal nunjukkeun stéroid anu paling seueur dianggo di dunya, fungsina, sareng sajabana, janten anjeun tiasa nyetél siklus anjeun leres.
  • Gizi stéroid:  Conto diét anu anjeun kedah turutan, sareng anjeun bakal diajar ngitung kabutuhan anjeun numutkeun jangkungna sareng beurat anjeun.
  • Latihan anabolized: Conto latihan pikeun dituturkeun salami 5 dinten, sahingga hasil anjeun dimaksimalkeun.
  • Formula Déwi: Buku ditujukeun ka pemirsa awéwé, kalayan tip sareng inpormasi ngeunaan diet, penurunan beurat awak, panguatan massa, conto siklus stéroid anabolik pikeun awéwé, sareng anu sanésna.
  • 200 Resep Anabolic: Resep praktis, daging, lauk, hayam, daging babi, sarapan, camilan sareng seueur deui, kanggo anjeun nguatkeun pola makan sareng ngajantenkeun langkung raoseun.

[junkie-tabs] [junkie-tab title = "PELAJARAN CARA MÉKEUN MASSA MUSCLE DALAM WAKTU SIKITU"] Giga Buy Formula Raksasa AYEUNA sareng kéngingkeun bonus anu endah ✅Panggihan kumaha ngarobih awak anjeun sareng diajar ngagunakeun stéroid aman-aman. Pencét di dieu sareng kéngingkeun milik anjeun ayeuna! [/ junkie-tab] [/ junkie-tab]

[junkie-alert style = "red"] Situs ieu kanggo inpormasi hungkul! Kami henteu ngadorong panggunaan stéroid [/ junkie-alert]

Terus anjeun resep téksna? Masih gaduh patarosan ngeunaan Dianabol? Ninggalkeun koméntar anjeun!

tags

dianabol
dianabol landerlan
harga dianabol
kumaha cara nyandak dianabol
dianabol suntik
mésér dianabol
siklus dianabol
kanggo naon dianabol
hasilna dianabol
kanggo naon dianabol
naon dianabol
lisan dianabol
laporan dianabol
sadayana ngeunaan dianabol
épék dianabol
efek samping dianabol
dianabol pikeun awéwé
suplemén dianabol
nilai dianabol
suplemén dianabol
dianabol lander
dianabol dimana ngagaleuh
efek samping dianabol
anabolik dianabol
épék dianabol
tpc pikeun dianabol
siklus dianabol
dianabol vs téstostéron
ngajual dianabol
dianabol landerlan bull
harga dianabol
kumaha cara nyandak dianabol kalayan aman
dianabol 20mg
bom dianabol
dianabol arnold
dianabol pharma
dianabol paraguay
suntikan dianabol
yahoo dianabol
tumpukan dianabol
gh dianabol
dianabol wiki
laporan tech dianabol hi
dianabol 10mg
dianabol 100 pél
efek samping dianabol
efek samping dianabol
hasilna dianabol
dianabolic
anabolik dianabol
rusia dianabol
pasar bébas dianabol
dianabol sustanon
video dianabol
dianabol 25
profil dianabol
hai tech farmasi dianabol
resensi dianabol
dianabol 90 topi
dimana ngagaleuh dianabol
5mg dianabol
hasilna dianabol
siklus ku dianabol
kumaha nyandak dianabol
rasa dianabol
mésér dianabol
dianabol 50mg
sateuacan sareng saatos dianabol
dianabol 10
dianabol 20
mérek dianabol
dianabol cair
cool dianabol
dianabol kumaha cara nganggona
ciba dianabol
cék dianabol
mexico dianabol
kaos dianabol
dianabol anavar
tablet dianabol 10mg
efek samping dianabol methandienone
dianabol methandienone
jarawat dianabol
dianabol methandrostenolone 10mg
dianabol 25mg
siklus dianabol pikeun pemula
dianabol 5mg
dianabol methandrostenolone
anabol dianabol
dianabol 90 tab
dianabol tungtung
biru dianabol
cara anu pangsaéna pikeun nyandak dianabol
dianabol 50
dianabol landerlan harga
dianabol 40 mg
alpha pharma dianabol
kumaha ngagunakeun dianabol
dianabol suntik

49 pikiran ngeunaan "Dianabol: Sadayana Ngeunaan Salah sahiji Anabolik Anu Kawéntar!"

  1. Halo wilujeng wengi, kuring henteu kantos nganggo stéroid anabolik dina kahirupan kuring, tapi kuring resep pisan dianabol sareng parantos ngagaleuh éta, tapi kuring hoyong terang kumaha kuring ngalakukeun tpc Abdi hoyong ngalakukeun sagala hak pikeun ngagaduhan kauntungan anu hadé sareng ngajaga naon anu kuring bakal meunang dina massa otot, punten kirimkeun ka e-mail kuring naon anu produkna sareng kumaha cara nyandak éta saatos kuring ngalakukeun siklus, abdi sanés pemula dina binaraga Abdi parantos angkat ka gym salami sataun satengah , Abdi ngantosan waleran anjeun hatur nuhun.

  2. Carlos Ferreira putra gulart

    - édit

    walon

    Hai kumaha kabarna. Abdi Badé Ngamimitian Nyandak DIMABOL Abdi hoyong terang sabaraha pél anu dicandak per dinten sareng upami tiasa pasihan abdi tpc hatur nuhun sateuacanna

  3. Organshild Optimal TPC, TPC kedah dilakukeun saatos nyandak sadaya tablet. Kuring nyarankeun nginum seueur cai sareng motong karbohidrat sareng ngonsumsi langkung seueur protéin.

  4. Halo wilujeng kanggo inpormasi!
    Kuring gaduh 1,78m 75kg ectomorph, ditetepkeun ogé ...
    Kuring badé nganggo Diana, pikeun kuring pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé naha éta langkung saé tetep kana diet sareng suplemén sareng Whey sareng Bcaa atanapi supleménna bakal disia-sia waé dina siklus?
    Abdi ngarep pisan réspon anjeun .. Peluk!

    1. lalaki, upami anjeun badé siklus dina siklus ieu atanapi henteu paduli siklus mana, anjeun kedah nyimpen suplemén dina siklusna

  5. sobat anu dipikacinta Douglas beuki nyerep protéin tinangtu sapertos (protéin whey, albumin, karnivor)
    éta bakal janten hasil anu langkung pekat, dina kecap sanésna, éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung ageung paningkatan massa otot ”!
    kumargi awak urang nungtut:
    40% protéin
    Karbohidrat 40%
    20% gajih

    1. Sareng vitamin sareng mineral, dimana dimana?
      Kusabab anu urang peryogikeun nyaéta: "Protéin, Karbohidrat sareng Gajih".
      Babaturan, kuring nyarankeun langkung mikir sareng sirah anjeun sareng kirang ku otot anjeun!

  6. Damaris Claudino Barbosa

    - édit

    walon

    Urang kedah henteu nyandak naon-naon anu henteu diwariskeun ku dokter. Urang tiasa serangan jantung parah. Nyandak sareng bunuh diri.

  7. Kuring bakal ngamimitian siklus kuring dinten ieu, kuring hoyong terang upami salami siklus kuring kedah nginum obat atanapi ngan ukur dps bahkan di tpc?

  8. Wilujeng siang, kuring henteu kantos nganggo stéroid anabolik dina kahirupan kuring, tapi kuring resep pisan dianabol sareng kuring bahkan nuju ngagaleuh, tapi kuring hoyong terang kumaha kuring ngalakukeun tpc Abdi hoyong ngalakukeun sagala hal anu bener pikeun ngagaduhan kauntungan anu hadé sareng tetep naon anu bakal kuring hasilkeun dina massa otot, punten kirimkeun ka kuring pikeun e-mail naon produkna sareng kumaha cara nyandak éta saatos kuring ngalakukeun siklus, abdi sanés pemula dina binaraga Kuring parantos angkat ka gym sataun satengah, abdi ngantosan waleran anjeun hatur nuhun.

    1. Diego Tadeu da Silva Pereira

      - édit

      walon

      Wilujeng siang, kuring henteu kantos nganggo stéroid anabolik dina kahirupan kuring, tapi kuring resep pisan dianabol sareng kuring bahkan nuju ngagaleuh, tapi kuring hoyong terang kumaha kuring ngalakukeun tpc Abdi hoyong ngalakukeun sagala hal anu bener pikeun ngagaduhan kauntungan anu hadé sareng tetep naon anu bakal kuring hasilkeun dina massa otot, punten kirimkeun ka kuring pikeun e-mail naon produkna sareng kumaha cara nyandak éta saatos kuring ngalakukeun siklus, abdi sanés pemula dina binaraga Kuring parantos angkat ka gym sataun satengah, abdi ngantosan waleran anjeun hatur nuhun.

  9. Halo. Abdi badé ngamimitian nginum dianabol, sabaraha anu kedah kuring candak sapoé ...

    Sareng naon ubar pikeun Tpc nalika sareng saatos siklus na? Hatur nuhun!

  10. Hai.. Abdi hoyong terang sabaraha tablet dianabol anu kuring kedah per dinten ... kuring henteu kantos nganggona

  11. Halo…. saé…. Abdi hoyong terang sabaraha pél anu kedah kuring candak per dinten dianabol sareng kuring ogé hoyong terang naon anu kudu kuring bikeun saatos CYCLE ... Hatur nuhun

  12. halo abdi nganggo dianabol abdi hoyong terang detil tentang siklus ieu nyaéta naon anu kuring kedah candak sareng sabaraha pél anu kuring kedah per dinten mangga bantosan kuring sabab kuring hariwang kuring henteu kantos nyandak watzap 84992105352

  13. Kuring parantos nganggo dianabol 10mg sapoé salami sasasih, kuring hoyong terang naha kuring tiasa bérés 90 dinten, atanapi naha tiasa nganyenyeri kuring Q Abdi awéwé, sareng Q naon anu kuring kedah candak saatos réngsé?….

    1. Hai kumaha kabarna. Abdi Badé Ngamimitian Nyandak DIMABOL Abdi hoyong terang sabaraha pél anu dikinum per dinten sareng upami tiasa pasihan abdi tpc hatur nuhun sateuacanna

  14. Baraya, naha aya anu ngawartosan kuring upami Dbol tiasa nyababkeun inféksi kulit? Kuring ngamimitian nyandak éta sareng saatos saminggu jinis rambut teuteup muncul anu saatos lima dinten nyandak kuring ka kamar operasi, dinten ayeuna kuring ngagaduhan liang anu ageung dina suku kuring.

  15. Wilujeng énjing
    Abdi nuju siklus, naha anjeun nyarankeun siklus pos?
    Kumaha cara kuring?
    Naon anu kuring kedah lakukeun, sareng kumaha?

    Ngahaturkeun!

  16. Kuring moal nganggo TPC naon waé, ubar ieu ngan ukur aya resép sareng pikeun awéwé kanker payudara, kuring parantos nginum stéroid anabolik sapertos Dece, Sustanon, Hemogenin sareng Winstrol Kuring henteu kantos ngalaman anu teu normal.

    1. Philippe Baldacci

      - édit

      walon

      'Perawatan Pasca-Siklus' Jorge. Éta kedah dilaksanakeun iraha waé anjeun ngarengsekeun siklus, naha jangka panjang atanapi jangka pondok, pikeun nyingkahan kaleungitan hasil anu kaala signifikan, salian ti 'sabagean' detoksifikasi organ anu ngolah anabolik.

  17. Abdi parantos ngonsumsi tablet dianabol salami 35 dinten, yuswa 52 taun.
    Kuring ngan ukur ngagaduhan 5 kilo jisim, tapi kuring ngagaduhan langkung seueur kakuatan sareng kuring henteu ngagaduhan anu teu normal. Kuring ngarasa saé pisan .. ..

  18. wilujeng siang, kuring ngamimitian siklus sareng dianabol sareng kuring nyandak unggal dinten sanés, langkung saé dijaga sapertos kitu atanapi diterapkeun unggal dinten?

  19. Wilujeng siang, kuring henteu kantos nganggo stéroid anabolik dina kahirupan kuring, tapi kuring resep pisan dianabol sareng kuring bahkan nuju ngagaleuh, tapi kuring hoyong terang kumaha kuring ngalakukeun tpc Abdi hoyong ngalakukeun sagala hal anu bener pikeun ngagaduhan kauntungan anu hadé sareng tetep naon anu bakal kuring hasilkeun dina massa otot, punten kirimkeun ka kuring pikeun e-mail naon produkna sareng kumaha cara nyandak éta saatos kuring ngalakukeun siklus, abdi sanés pemula dina binaraga Kuring parantos angkat ka gym 10 satengah taun, kuring ngantosan waleran anjeun hatur nuhun.

  20. Diego Tadeu da Silva Pereira

    - édit

    walon

    Wilujeng siang, kuring henteu kantos nganggo stéroid anabolik dina kahirupan kuring, tapi kuring resep pisan dianabol sareng kuring bahkan nuju ngagaleuh, tapi kuring hoyong terang kumaha kuring ngalakukeun tpc Abdi hoyong ngalakukeun sagala hal anu bener pikeun ngagaduhan kauntungan anu hadé sareng tetep naon anu bakal kuring hasilkeun dina massa otot, punten kirimkeun ka kuring pikeun e-mail naon produkna sareng kumaha cara nyandak éta saatos kuring ngalakukeun siklus, abdi sanés pemula dina binaraga Kuring parantos angkat ka gym sataun satengah, abdi ngantosan waleran anjeun hatur nuhun.

  21. Ngan ukur seuri ku seueur informasi salah ,,, TPC (terapi siklus pos) parantos saatos 10 dugi 12 minggu, saatos aplikasi terakhir, waktuna gumantung kana naon anu anjeun candak, atanapi nyuntik.

  22. Hai, kuring panasaran naha sadaya efek samping tina naon anu urang terapkeun sami sareng efek samping tina pél ??? Jawab kuring punten.

Tambah Comment