Resep Kue Wortel: Diajar kumaha ngadamel ieu ngeunah dina léngkah anu saderhana pisan!

Resep Kue Wortel: Diajar kumaha ngadamel ieu ngeunah dina léngkah anu saderhana pisan!

Pikeun anu resep manisan, resep kuéh wortel mangrupikeun pangalaman diajar anu khusus. Kadaharan anu parantos ngalangkungan mangtaun-taun, turun-tumurun, jaman sareng bahkan ayeuna tetep kuat, sabab ngeunah sareng saderhana pisan kanggo disiapkeun.

Dina jejer ieu anjeun bakal diajar step by step kumaha ngadamel resep kueh wortel anu enak. Salaku tambahan kiat anu sanés pikeun nyiapkeun jajan anjeun sareng ngajantenkeun langkung raoseun. Parios!

[sambel]

Naon resep kuéh wortel anu pangsaéna?

Kue wortel tiasa ngagaduhan hiji atanapi dua léngkah, éta sadayana gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong. Salah sahijina nyaéta léngkah adonan sareng anu sanésna, opsional, nyaéta naha anjeun hoyong atanapi henteu nambihan icing coklat anu nikmat.

Dina jalan satapak ieu, anjeun bakal diajar kumaha waé ngadamel adonan sareng, salami sésa téks, pangajaran ogé bakal diajarkeun.

bahan:

. 2 wortel leutik

. 1 sareng ½ gelas téh gula

. 3 endog

. ½ cangkir téh minyak

. ½ cangkir téh tepung jagong

1 sareng ½ gelas tipung gandum

. 2 séndok téh bubuk bubuk

Kumaha carana nyiapkeun:

Mimiti anjeun kedah ngilu wortel. Saatos, nempatkeun kana campuran sareng minyak sareng ogé endog. Kocok dugi ka ngabentuk némpelkeun homogen. Simpen campuran ieu dina mangkok ageung atanapi pot sareng gaul dina gula, aci jagong sareng tipung serba guna. Saatos sadayana homogenisasi, lebetkeun ragi sareng bérés campuran.

Panaskan oven teras tempatkeun adonan ieu dina loyang sareng bakar salami 40 menit dina oven sedeng. Éta tiasa nyandak kirang langkung, gumantung kana kakuatan sareng kualitas oven anjeun.

Siap. Teras angkat waé tina wajan, nempatkeun kana wadah sanés anu anjeun pilih, antosan dugi ka tiis atanapi tuang haneut, upami anjeun resep.

Resep Kue wortel

Kumaha cara ngadamel resep anu saderhana?

Léngkah demi léngkah anu ditétélakeun di luhur mangrupikeun pangbasajanna anjeun bakal mendakan kuéh wortel anu raoseun pisan, lemes sareng pikaresepeun. Ukur turutan tip anu ditétélakeun di luhur sareng sadayana bakal saé. Gampang pisan, tanpa rahasia. Hiji-hijina tipna nyaéta merhatoskeun pisan kompor supados henteu raoseun teuing atanapi janten atah.

Kanggo langkung ningkatkeun resep kuéh wortel, tip anu saé pisan nyaéta ngajantenkeun icing coklat anu lezat.

Naon resep kuéh wortel anu ditutupan coklat?

Lapis gula kedah dilakukeun nalika jajan dipanggang, janten anjeun henteu nyéépkeun waktos sareng sadayana sayogi, langkung atanapi kirang, dina waktos anu sami. Tingali bahan-bahanna sareng persiapan ieu di handap!

Topping bahan:

. 4 séndok susu

. 2 séndok coklat bubuk

. 2 sendok mantega

. 2 séndok gula

Kumaha carana nyiapkeun:

Campur susu, gula, mantega sareng coklat dina kendi susu. Simpen panas kana lemah sareng aduk campuran ieu kalem dugi ka lemes sareng kentel pisan. Pareuman panas, jantenkeun sababaraha liang dina jajan sareng tuang kaldu tina topping. Siap! Kue anjeun sampurna disiapkeun pikeun didahar.

sinyalna

Kumaha cara nyiapkeun gampang?

Resep saderhana sareng gampang ieu ngahasilkeun sakitar 20 porsi kueh sareng tiasa ditingkatkeun deui ku taburan atanapi bahkan kalapa parut, upami anjeun kersa. Super saderhana dilakukeun, ku sababaraha bahan, murah bahkan tiasa dijual upami anjeun peryogi penghasilan tambahan.

Naon bédana resep kuéh wortel Amérika?

Bédana antara jajan Amérika sareng anu Brasil nyaéta anu icing didamel sareng kenari, kayu manis sareng vanili. Anu masihan bentuk sareng rasana rada benten sareng icing coklat tradisional.

Pikeun nyieun topping ieu, anjeun kedah nyampur mentega, krim kéju, gula sareng vanili sareng séndok atanapi mixer listrik. Teras tuang kana cake sareng nambihan kacang.

Kayu manis dianggo dina nyiapkeun adonan sasarengan tipung sareng sari vanili sakedik. Métode produksi sami, campur sadayana teras bakar.

Kumaha carana ngadamel éta aerated?

Kue wortel aerated, anu ngagaduhan sababaraha liang sareng katingalina langkung seueur oksigén, nya éta nyandak satengah gelas tèh susu nalika nyampur bahan-bahanna pikeun ngadamel adonan. Ngan tambihan susu na bakal katingali sapertos kieu.

Naon resep kuéh wortel dina piring tuang ageung?

Resep anu diajarkeun dina téks ieu ngahasilkeun 20 porsi, nyaéta, éta kedah didamel dina piring roti anu ageung. Upami anjeun hoyong ngadamel resep anu langkung ageung, ngan ukur proporsional ningkatkeun jumlah unggal bahanna.

Cicing, bakal aya kuéh

Upami anjeun hoyong diajar resep anu pangsaéna sareng masih kéngingkeun artos tambahan, anjeun kedah terang Fica, bakal aya kuéh. Mangrupikeun buku super e-book anu dikembangkeun kalayan seueur cinta sareng kaasih ku nini anu paling dipikacinta di Brazil, Palmirinha.

Dina e-book anjeun bakal ngagaduhan aksés kana 10 resep khusus anu dipasihan ku Palmirinha. Dina unggal resep, aya léngkah-léngkah unggal rusiah alit anu dianggo sareng éta, anjeun bakal tiasa ngadamel kueh pangsaéna sareng nguntungkeun pisan.

ebook badé jajan

Patut eta?

Leres! Fica, bakal ngagaduhan jajan lengkep pisan sareng pinuh ku resep anu dipilih ku tangan. Salian ti diajar resep nyeuseup sungut, anjeun tiasa nguntungkeunana sareng janten hotspot. Kalayan resep resep Palmirinha, anjeun bakal diajar kumaha nyiapkeun muih ku cara anu gampang sareng praktis.

Pencét kana tombol di handap ieu sareng mésér Fica anjeun ayeuna, bakal aya kuéh!

Upami anjeun resep téks resep kuéh wortel ieu, bagikeun ka babaturan sareng kulawarga anjeun!

Tambah Comment