Teh fennel: Terang manpaat utama sareng cara anu leres pikeun nyiapkeun

Teh fennel: Terang manpaat utama sareng cara anu leres pikeun nyiapkeun

Pikeun anu resep téh, téa adas sok janten pilihan anu hadé. Salian ti matak pikabungaheun, adas ngagaduhan sipat anu saé pikeun kaséhatan sareng karaharjaan masarakat. Kusabab kitu, disarankeun pisan pikeun sarapan atanapi cemilan siang.

Dina jejer ieu anjeun bakal diajar sagala anu anjeun peryogikeun ngeunaan fennel tea. Mangpaatna, kumaha éta kedah dilakukeun, upami éta dianggo salaku ubar keur nengtremkeun sareng inpormasi anu sanés ngeunaan inuman anu raoseun ieu. Parios!

[sambel]

Naon manpaat tihang adas?

Teh fennel seueur manpaatna. Anu paling jelas nyaéta yén éta mangrupikeun sumber nutrisi anu hadé, sapertos Ferro, seng, kalsium, vitamin A, B kompléks, C, Di sagigireun éta serat.

Masalah serat ogé ngajantenkeun fennel tea saé pikeun sistem pencernaan. Éta ngatur peujit sareng ngajantenkeun bagian penting ieu awak manusa dianggo sakumaha kuduna.

Teh adas anu saé pikeun anu sangsara kram haid, di sagigireun ogé nyanghareupan masalah pernapasan, napas anu goréng sareng saé pikeun kaséhatan panon sareng bahkan jantung.

Detil penting sanésna nyaéta adas téa ngalawan radikal bébas anu disebat, anu tanggel waler pikeun sepuh, oksidasi sél, jenis kanker khusus, panyakit Alzheimer komo stroke.

amis

Sareng kanggo orok?

Orok nepi ka 6 bulan ngan ukur kedah di tuangeun dina susu ibu, ngan éta diperyogikeun pikeun ngagaduhan nutrisi, vaksin, sérum, singgetna, sadayana anu diperyogikeun pikeun hirup saé sareng kaséhatan anu séhat.

Saatos waktos ieu, orok tiasa neraskeun sareng susu ibu, tiasa ngajaga susu indung sareng tuangeun anu sanés, atanapi tiasa lirén disusuan sareng sakedik-sakedik ngalih kana jinis dahar anu sanés.

Dina fase kadua ieu, orok mémang tiasa nginum adas téa, upami pediatrik ngamungkinkeun panggunaan zat ieu. Téh ieu saé kanggo murangkalih colic, anu biasa di taun-taun mimiti kahirupan. Mangrupikeun ubar anu nyata bahkan pikeun masalah ieu, sacara ilmiah dibuktikeun kalayan jaminan anu luhur pisan yén éta bakal ngirangan nyeri.

Naon ari fennel sareng chamomile?

Upami anjeun hoyong santai, teu aya anu langkung saé tibatan campuran chamomile kalayan adas. Pikeun ngarengsekeun sareng ngarobih tèh janten "Wilujeng wengi, Cinderella", kantun nambihan sakedik buah karep, anu pastina bobo.

Pilihan anu hadé pikeun anjeun kanggo inuman nalika wengi, utamina upami anjeun teu kasurupan atanapi sesah bobo. Éta nikmat sareng super menenangkan.

Naha éta ngajadikeun anjeun bobo?

Teh adas mangrupikeun ubar keur nengtremkeun hampang, éta henteu matak ngantuk, tapi ngabantosan anjeun santai. Ngan upami anjeun nyampur ramuan sareng pepelakan bobo anu sanés, sapertos chamomile atanapi markisa markisa, anjeun bakal bobo, tapi ku nyalira, anjeun bakal tenang, tapi bobo saleresna ngan ukur pikeun sababaraha urang.

adas téh

Kumaha nyiapkeun ténén adas?

Idéal pikeun tèh waé nyaéta nganggo ramuan seger, dipésér di toko khusus atanapi bahkan di toko kembang. Nanging, tiasa waé di kota anjeun ngan ukur ngagaduhan siki garing, éta ogé tiasa, sanajan anu segerna langkung saé.

Pikeun nyiapkeun adas téh, anjeun kedah ngagolak hiji liter cai teras nambihan 3 séndok siki adas, enya, éta didamel ku siki. Pareuman panas, tutup pan, antepkeun salami lima menit, saring teras dilayanan atanapi lebet kana kulkas. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngamaniskeun, sanaos langkung saé nyandakna tanpa manisan.

Naha kayu manis janten ipis?

Boh kayu manis sareng adas mangrupikeun pepelakan antioksidan, nyaéta ngabantosan fungsi awak sareng ngaleungitkeun racun. Ieu bakal ngabantosan anjeun leungit beurat, Kusabab éta tumuh dina sistem pencernaan sareng ogé dina kemih, dina ngaleungitkeun lemak, uyah, gula sareng karbohidrat anu teu dihoyongkeun.

Naha adas téh menenangkan?

Leres, adas tenang, tapi ku cara anu énténg pisan. Éta henteu sapertos chamomile atanapi buah markisa, tapi éta ngagaduhan fungsi anu tenang.

Upami anjeun resep téks ieu ngeunaan fennel tea, bagikeun kana jaringan sosial anjeun!

Tambah Comment