Lasagna térong: resep anu ngeunah sareng praktis pikeun anjeun pikaresep!

Lasagna térong: resep anu ngeunah sareng praktis pikeun anjeun pikaresep!

Pikeun anu resep terong, diajar ngadamel resep énggal ku sayuran ieu sok janten ide anu saé. Dina téks ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha resep lasagna térong, ti anu paling pas dugi ka anu dieusi ku bahan anu raoseun sareng ogé gajih.

Dina jejer ieu anjeun bakal ngagaduhan aksés kana sadaya resep ieu. Pariksa masing-masing éta sareng pilih salah sahiji anu anjeun resep lakukeun di bumi!

[sambel]

Térong lasagna pas

térong lasagna pas

Ieu resep anu saé pikeun anjeun anu hirup kabugaran sareng hoyong ngagaduhan pola anu saimbang, dibédakeun, saimbang, tanpa tuang piring anu sami unggal dinten. Tingali bahan na kumaha nyiapkeun!

bahan:

  • 3 terong
  • 300 gram mozzarella lampu
  • 1 dada hayam abon
  • 3 saos tomat
  • sagala rupa bumbu

Modeu persiapan

Hal anu mimiti dilakukeun nyaéta masak dada hayam teras dikurilingan. Anjeun bakal motong térong kana irisan sahingga janten "adonan" lasagna.

Sakali neukteuk, nempatkeun lapisan mimiti irisan terong dina loyang. Tambihkeun mozzarella, saos tomat, hayam abon sareng balikan deui operasi dugi sadayana bahan parantos ical. Tungtungna kedahna lapisan terong sareng sambel di luhur.

Teras Anjeun kedah preheat oven teras nahan lasagna pikeun Panggang dina low kana sedeng panas pikeun ngeunaan sajam. Taburkeun kéju parmesan entéh, upami anjeun resep, sareng anjeun tiasa tuangeun.

[style junkie-alert = "héjo"] Kumaha upami diajar resep anu langkung lezat sapertos kieu sareng kaleungitan beurat? Teras parios 101 RESEP KARÉBÉP ASING sareng gaduh awak anu anjeun impenan bari henteu lirén tuang! [/ junkie-alert]

vegan lasagna

lasagna térong vegan

Resep vegan henteu asal-usul sato, janten bahan na sapertos kieu:

  • 3 terong
  • 300 gram kéju vegan
  • Saos bodas kalayan kacang mete
  • 3 saos tomat
  • sagala rupa bumbu

Kumaha carana nyiapkeun:

Ngadamel saos heula. Omat didamel nganggo tilu tomat, bawang bodas, bawang daun sareng sakedik minyak kanggo tumis. Sedengkeun pikeun saos bodas, anjeun bakal peryogi susu kacang gandum anu diteunggeulan ku aci jagong. Candak sadayana kana seuneu sareng aduk dugi ka kandel. Anjeun tiasa nyimpen pala anu ngeunah pisan.

Sareng kebatna parantos siap, waktosna kanggo kumpul. Tambahkeun terong, saos tomat, kéju vegan sareng saos bodas. Usum montage nganggo terong sareng saos tomat. Anjeun tiasa naburkeun kacang gandum parutan nepi ka réngsé.

Ogé baca resep anu enak sareng séhat fungsional!

Lasagna térong sareng hayam

jeruk terong sareng hayam

Resep anu pas anu anjeun tingali dina topik anu munggaran nyaéta ku hayam abon sareng nikmatna. Anu anjeun tiasa robih nyaéta nambihan kéju anu langkung gendut, atanapi ngadamel bumbu anu ngeunah pisan kanggo hayam.

Intina pikeun ngasakan hayam abon ku kunyit sareng kari. Éta ngeunah pisan. Ogé anggo saos bawang bodas sakedik anu bakal raoseun. Ngan kade ulah langkung-musim sareng hayamna asin teuing.

Ngeusian daging cincang

lasagna térong kalayan ngeusian sapi sapi

Upami anjeun badé ngadamel lasagna térong anjeun nganggo daging sapi, tipna nyaéta tumis daging sareng bawang bodas sareng bawang bodas sareng rempah-rempah anu raos anjeun teras tambihkeun kana saos tomat anu anjeun nyiapkeun. Teras lapisan na tiasa terong, kéju, ham sareng sambel bolognese. Rengse ku talong sareng lapisan saos, sareng taburkeun kéju Parmesan anu lezat.

Lasagna térong kalayan saos bodas

lasagna sareng terong dina saos bodas

Saos bodas saluyu sareng salah sahiji resep ieu sareng saderhana pisan dilakukeun. Pikeun nyiapkeun saos bodas ngan susu, aci jagong, cabé bodas, uyah sareng sakedik pala. Aduk panas alit dugi ka kandel sareng éta waé, anjeun tiasa nyebarkeun kana lasagna terong anjeun.

Zucchini sareng térong lasagna

térong sareng zucchini lasagna

Zucchini mangrupikeun sayuran anu sanés anu tiasa dianggo salaku "pasta" tina lasagna. Kalayan terong anjeun tiasa ngadamel campuran "adonan". Lapisan térong sareng lapisan zucchini. Éta ogé nikmat.

Keusikan didamel nganggo ricotta

térong lasagna nganggo ricotta

Kéju anu anjeun bakal nganggo dina resep fit tiasa digantikeun pikeun ricotta, upami anjeun resep. Éta ngeunah pisan sareng henteu ngarobah tekstur piring pisan.

Sabaraha kalori anjeun gaduh?

Éta sadayana gumantung kana resep anu anjeun badé buat. Rentangna aya kana 160 dugi ka 290 kalori, anu paling pas sareng vegan langkung enteng, sedengkeun anu nganggo dua saos, daging sareng rempah-rempah janten langkung beurat.

Upami anjeun resep resep lasagna terong, bagikeun téks ieu dina jaringan sosial anjeun!

Tambah Comment