Zucchini Lasagna: Milarian resep anu pangsaéna pikeun pikaresepeun ieu!

Zucchini Lasagna: Milarian resep anu pangsaéna pikeun pikaresepeun ieu!

A zucchini lasagna mangrupikeun pilihan anu séhat sareng super ngeunah pikeun ngadamel piring Italia ieu anu parantos janten Brasil sababaraha taun ka pengker. Zucchini ngagantikeun adonan tipung gandum tradisional sareng nikmat, khusus pikeun anu resep sayuran ieu.

Dina jejer ieu anjeun bakal ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun resep lasagna zucchini kalayan bahan anu béda sareng super pikaresepeun. Tingali masing-masing sareng pilih sababaraha kanggo di bumi!

[sambel]

Zucchini lasagna kalayan kéju

zucchini lasagna kalayan kéju

Lasagna tanpa kéju di Brazil sacara praktis sanés lasagna. Ku alatan éta, resep lasagna zucchini peryogi kéju, sanaos anjeun vegan, pikeun anu henteu tuang naon-naon anu asalna tina sato.

Salajengna nyaéta resep anu lezat pikeun lasagna zucchini kalayan kéju gratin anu lezat. Parios!

bahan

  • 3 zucchinis ageung
  • 100 gram kéju Minas
  • 100 gram kéju parmesan parut
  • 350 gram kéju mozzarella anu diiris
  • Minyak zaitun, bawang bodas sareng cabé

Kumaha carana nyiapkeun:

Mimiti anjeun bakal motong zucchini kana keureut keureut kanggo dijantenkeun adonan. Sababaraha urang ngagoréng zucchini atanapi bahkan masak éta sateuacan nempatkeun kana loyang, pilihan éta anjeun nyalira.

100 gram kéju Minas bakal dibumbui ku bawang bodas, cabé sareng sakedik minyak. Ieu waktos perakitan. Tempat anu lapisan mimiti zucchini, kéju Minas, sakedik minyak zaitun, mozzarella sareng lapisan zucchini anu sanés. Béréskeun ku lapisan zucchini sareng mozzarella di luhur.

Panasan oven teras ngantep lasagna dipanggang salami 20 menit dina panas sedeng. Bagian luhur kéju bakal coklat sareng anjeun nambihan kéju Parmesan parut sakedik, tinggalkeun sakitar 5 menit dina oven teras angkat, siap didahar.

resep pas

kabugaran zucchini lasagna

Upami ideu anjeun langkung kabugaran sareng dapur hampang, resep ieu sampurna pikeun diét anjeun!

bahan:

  • 2 atanapi 3 zucchini
  • 30 gram kéju mozzarella entéh
  • 3 saos tomat
  • 100 gram dada kalkun
  • 150 gram kéju pondok
  • Parsley, chives sareng pala

Kumaha carana nyiapkeun:

Anjeun bakal nyiksikan zucchinis pikeun ngamimitian ngarakit. Teras ngadamel campuran pondok sareng uyah, pala, peterseli sareng bawang daun. Salian ti saos tomat anu ogé kedah siap-siap.

Ayeuna waktuna kanggo dirakit. Tambahkeun irisan zucchini, campuran pondok sareng dada kalkun. Béréskeun sareng lapisan zucchini, saos tomat sareng kéju mozzarella. Tempat dina oven sareng nalika kéju na coklat, éta mangrupikeun tanda yén parantos siap. Dibutuhkeun sakitar 20 dugi 30 menit.

Baca langkung seueur ngeunaan resep anu lezat sareng fungsina pikeun di damel!

vegan zucchini lasagnavegan zucchini lasagna

Upami anjeun henteu tuang nanaon tina sasatoan, resep ieu raoseun!

bahan:

  • 2 zucchinis ageung
  • minyak zaitun, uyah, cabé
  • kéju mozzarella vegan
  • 3 gelas suung seger anu direbus
  • 2 gelas saos tomat
  • Basil seger
  • vegan parmesan

Kumaha carana nyiapkeun:

Campur minyak, uyah sareng cabé sareng zucchini anu diiris sareng grill dina wajan sateuacan ngamimitian ngempelkeun piring.

Dina kaléng, tempatkeun zucchini, kéju vegan sareng supa. Laksanakeun ieu dugi ka réngsé nganggo lapisan zucchini terakhir, tambahkeun saos tomat, basil sareng vegan Parmesan. Panggang kirang langkung 20 menit sareng sadayana parantos siap.

[gaya junkie-alert = "héjo"] Kumaha upami kaleungitan beurat ku tuang? Pendakan 101 RESEP BATUR LOW sareng pelajari cara ngadamel tuangeun anu praktis sareng lezat kalayan bahan anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat! [/ junkie-alert]

Zucchini lasagna kalayan daging

zucchini lasagna kalayan daging

Pilihan anu hadé pikeun lasagna zucchini kalayan daging nyaéta ngadamel zucchini kalayan saos bolognese, kéju sareng ham. Lapisan dugi ka zucchini terakhir tetep sareng taburkeun kéju di luhur janten coklat.

Karbét rendah

Sadaya resep sareng zucchini karbohidrat rendah, sabab henteu aya pasta atanapi jinis karbohidrat sanés.

Ricotta ngeusian

zucchini lasagna sareng ricotta

Ricotta tiasa dianggo tibatan kéju mozzarella enteng dina resep anu pas. Panas pisan komo langkung kabugaran.

isian ku hayam

Pilihan séjén pikeun resep pas nyaéta ngarobih dada hayam pikeun hayam abon. Éta ogé ngeunah pisan sareng séhat.

roti zucchini roti

Cara anu saé pisan pikeun nyieun lasagna zucchini anjeun nyaéta nyaéta roti sayuran. Méakkeun endog, tipung sareng ngagoreng. Pilihan langkung kalori, tapi éta ngeunah pisan.

lasagna dina saos bodas

zucchini lasagna kalayan saos bodas

Lasagna zucchini kalayan saos bolognese ogé tiasa ngagaduhan saos bodas. Teras anjeun manaskeun sacangkir susu nganggo séndok tepung jagong, pala, uyah sareng cabé bodas. Aduk dugi ka kentel sareng sambelna siap nambihan lasagna.

Upami anjeun ngagaduhan saran resep lasagna zucchini anu sanés, punten nyeratna dina koméntar ieu di handap!

Tambah Comment