Kumaha carana ngadamel kuku anjeun langkung gancang sareng kuat? Tingali sababaraha tips!

Kumaha carana ngadamel kuku anjeun langkung gancang sareng kuat? Tingali sababaraha tips!

Seueur budak awéwé nalika asup nonoman mimiti hariwang, diantara seueur hal, ngeunaan kuku. Gaya pondokna, sapertos indung anu motongna, atanapi gaya anu ditingal ku karesahan teras-terasan katukang. Sanaos aranjeunna hoyong gaduh kuku ageung, seueur anu henteu tiasa ngantosan waktos anu diperlukeun pikeun aranjeunna tumuh, janten aranjeunna nganggo metode anu ngabantosan tumuh kuku na. Kenalan sababaraha prosedur saderhana, sareng bahkan prosedur buatan sendiri, anu ngabantosan tumuh paku.

[sambel]

Kumaha carana ngadamel kuku anjeun langkung gancang? Tip buatan sendiri!

Langkung ti ngantep kuku na tumuh, éta kedah tumuh séhat, janten sababaraha kabiasaan sadidinten kedah dirobih, kalebet dina tuangeun. Nanging, salian ti ngarobih kabiasaan, sababaraha rusiah di bumi ngabantosan ngagaduhan kuku anu panjang, geulis sareng séhat.

jeruk nipis sareng susu

Resep anu super saderhana sareng murah nyaéta nganggo lemon sareng susu, saurna, saha anu henteu ngagaduhan bahan ieu di bumi?

Campur susu sareng jeruk nipis (henteu aya gula), teras rendam kuku salami 15 menit. Ngulang resep tilu kali saminggu dina waktos anu singget anjeun bakal perhatoskeun hasilna, kuku anu langkung kuat ngabantosan dina tumuh.

Jus bonténg

Kocok bonténg tanpa ngaluarkeun kulit, nempatkeun kuku dina témpél sakitar 20 menit. Prosedurna tiasa dilakukeun saminggu sakali sareng éta bakal tiasa perhatoskeun hasilna.

Bawang bodas

Bahan sanés anu gampang dipendakan di bumi sareng salah sahiji bahan anu paling seueur dianggo pikeun tumuh kuku di bumi sareng cara nguatkeun.

Salah sahiji cara saderhana pikeun ngagunakeunana nyaéta naksir dua huntu teras lebetkeun témpél kana kuku anjeun salami 10 menit, ngalakukeun pangubaran ieu saminggu, unggal dinten. Pilihan sanésna nyaéta motong éta pisan teras lebet kana jero kuku

cai sareng minyak zaitun

Kulub sacangkir cai teras lebetkeun dua sendok minyak zaitun, lebetkeun panangan anjeun kana cai panas salami 10 menit. Entong bilas panangan anjeun saatos prosedur, ngantepkeun produk na garing sareng garing sacara alami. Resep ieu euyeub ku vitamin E.

jus jeruk

Sapertos jeruk nipis, jeruk ogé saé pikeun ngabantosan melak kuku, sabab ngandung asam folat.

Peres opat jeruk, teras candak potongan katun teras celepkeun kana jusna. Ninggali kapas dina kuku anjeun sapuluh menit.

Suplemén alami pikeun ngajantenkeun kuku - NOVA REPAIR

Salian tip ieu sareng resep homemade, abdi hoyong nyandak kasempetan ieu sareng nampilkeun anjeun suplement anu tiasa ngabantosan tumuh kuku, anu Perbaikan Anyar. Mangrupikeun suplemén alami 100%, didamel tina bahan-bahan pilihan sareng sareng formula anu dikembangkeun dumasar kana seueur panilitian. Nova Perbaikan parantos lami di pasar, anu ngabuktikeun yén éta mangrupikeun produk anu leres-leres hasil, sareng éta parantos nyugemakeun para nasabah, upami upami éta henteu jalan, éta bakal parantos kaluar ti pasar.

perbaikan kuku énggal

Peta utama Perbaikan Nova aya hubunganana sareng buuk, tapi éta ogé nguntungkeun kuku sareng kulit, sabab éta nyayogikeun sakumpulan bahan anu ngabantosan ngamajukeun kasaimbangan awak, ngajantenkeun damel langkung éfisién sareng anu kalebet ogé rambut, kuku sareng kulit.

Diantara kauntungan utama anu anjeun bakal perhatoskeun nyaéta:

  • Rambut buuk langkung lami
  • Buukna langkung kuat sareng hérang
  • kuku kuat
  • tungtung istirahat
  • Tungtung mesék
  • Kuku ngembang langkung gancang
  • Kulit langkung saé sareng terhidrasi
  • penampilan ngora

Dimana ngagaleuh Nova Perbaikan?

Nova Perbaikan dijual ngan ngalangkungan internét, dina halaman wéb resmi na, nawakake.novarepairoficial.com/. Pikeun mésér, kantun aksés kana halaman wéb sareng pasang urutan anjeun nunjukkeun alamat anu anjeun badé pangirimankeun, teras kantun mayar. Upami anjeun henteu biasa balanja online, tong hariwang, situs éta nampi transaksi finansial unggal dinten sareng mangrupikeun situs anu aman pisan.

Pikeun ngagaleuh anjeun tiasa pencét tombol ieu:

Produk anu ngabantosan nguatkeun sareng mekarkeun kuku

Salian ti resep homemade anu urang dikaitkeun dina topik sateuacanna, sababaraha produk ogé tiasa ngabantosan dina prosés tumuh kuku sareng ngabantosan aranjeunna janten langkung kuat, anu ngabantosan nyegah rusak sareng mesék. Tingali dihandap naon éta!

ngala kuku

Kuda urang:

Horse Hoof mangrupikeun produk anu parantos aya di pasar mangtaun-taun, berkat épisiénsi sareng hasil anu ditepikeun. Merk na ngagaduhan lini produk anu lengkep, anu kalebet dasar kuku, revitalisasi, penguatan, basis hypoallergenic, sareng anu sanésna. Hargana mahal pisan, sareng anjeun tiasa mendakannana di apoték mana waé di Brazil, tapi upami anjeun resep, anjeun ogé tiasa ngagaleuh dina halaman wéb Drogaria Araújo, anu nawiskeun harga anu saé sareng, gumantung kana daérah dimana anjeun cicing, langsung dikirim. .

ngala kuku

Betafratus:

Kitu ogé Kuda Kuda, Betalfratus ogé produk anu dituduhkeun pikeun anu lemah, kuku rapuh, kalayan sesah tumuh sareng mesék. Gawéna salaku enamel, anu kedah dilarapkeun kana kuku, sapertos anu dituduhkeun dina sisipan bungkus. Mangrupikeun produk anu kuat pisan, sareng éta sababna urang kedah nganggap éta mangrupikeun ubar, sanés ngan ukur panguat.ngala kuku

Imecap:

Salaku tambahan pikeun produk anu tiasa dianggo langsung dina kuku, pikaresepeun ogé pikeun nyarioskeun suplemén tuangeun anu tiasa ngabantosan kasaimbangan dina awak anjeun, sahingga ngabantosan kuku, rambut sareng hidrasi kulit. Conto ieu nyaéta Imecap Hair, anu sanaos namina ogé dianggo ku jalma anu ngagaduhan masalah tumuh kuku. Ieu kusabab umumna anu kuku lemah ogé ngagaduhan masalah karontokan rambut, jst.

Tip pikeun ngagaduhan kuku anu séhat

  • Salian ngantep kuku anjeun tumuh, sababaraha kabiasaan kedah dirobih supados tetep geulis sareng séhat.
  • Inuman cai. Cai salawasna saé pikeun sadayana, kalebet ngajaga kuku anjeun kuat, sareng teas cai ogé saé, sabab éta ngabantuan hidrasi awak.
  • Naha anjeun terang yén ngetikkeun tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan kuku anu séhat? Leres, kalakuan ngetik, nyerat, maénkeun piano sareng kagiatan sanés anu ngalibatkeun ramo ningkatkeun aliran getih dina kuku sareng akibatna ngabantosan tumuhna.
  • Hayu kuku anjeun ngambekan. Kuku anu dicét éndah, tapi éta ogé kedah ngambekan, janten ngantepkeun tanpa kuku pikeun sababaraha dinten pikeun ngajantenkeun langkung kuat sareng ogé nyegah tina konéng.

Éta pikeun dinten ayeuna, budak awéwé! Upami anjeun ngagaduhan tip ngeunaan kamekaran kuku, tinggalkeun pikeun urang di dieu dina koméntar!

58 pikiran ngeunaan "Kumaha carana ngadamel kuku anjeun langkung gancang sareng kuat? Tingali sababaraha tips!"

    1. Éta anu paling saé dilakukeun ku kuku anu henteu dipaku. Ku cara ieu vitamin tiasa langsung kana akar kuku.

  1. Abdi resep tip anu kuring badé mimiti lakukeun dinten ieu sareng kuring panasaran sabaraha dinten kanggo tumuh ukuranana sami sareng poto di ditu di awalna ??

  2. OLA FERNANDA! Kuring bakal gancang cai sareng minyak zaitun ti Olivia tapi bakal nyandak sabaraha dinten janten ukuran tina mimiti LA PHOTO

  3. Mana anu langkung cocog pikeun jalma anu hoyong gaduh kuku ageung sareng biasa ngigel kuku na, punten bantosan abdi, kuring parantos nyobian seueur hal, indung kuring henteu ngijinkeun kuring nganggo kuku palsu sareng abdi henteu terang naon pikeun ngalakukeun deui, abdi badé ngadamel sapotong drama di sakola akhir taun sareng kuring peryogi kuku ageung
    SOS

  4. Hai abdi tuang kuku abdi tapi waktos ieu kuring nyobian henteu tuang janten kuring hoyong naros ka anjeun Kumaha carana supaya aranjeunna tumuh dina sabulan ??? ❤❤ ????? ????

  5. Hai, Naha leres nempatkeun sababaraha potongan bawang bodas dina basa ngabantosan pikeun nguatkeun sareng numuwuhkeun kuku anjeun? Hatur nuhun kana tips na ...: 3

  6. Dina pidéo anjeun nyarios yén urang kedah nyéépkeun 3 kali sapoé, kuring hoyong terang naha kuring angkat sateuacan diterapkeun deui, atanapi naha kuring nerapkeun hiji lapisan di luhur anu sanés?

  7. Hai, abdi nganggo gél anu saé pisan anu ngabantosan kuku abdi janten tumuh sareng janten kuat, éta Locycare, kantun nyéépkeun dua kali sapoé kana kuku anjeun, éta tiasa nganggo kuku atanapi henteu, kuring bakal nganggo kuku kuku, anjeun kéngingkeun hasil ! Kuring ngaganti produk ieu ku minyak Granado pikeun nguatkeun kuku sareng pelembab kutikula, saé pisan !! Tapi idéalna nyaéta nyobian nganggo penguat sareng ngalakukeun kuku unggal minggu supados jalma sapertos kuring anu ngegel kuku na tiasa ngantepkeun, upami anjeun nganggo kuku palsu hasilna na saé, tapi langkung lami deui pikeun tumuh sabab lemah .. . sahenteuna ku kuring kitu! nyium

  8. Halo! Naha resep lemon sareng susu diperyogikeun pikeun nyiptakeun resep énggal dina dinten-dinten anu kalangkung atanapi naha anjeun tiasa nganggo tilu dinten anu sami dina saminggu?

    1. Cita cita nyaéta ngalakukeun éta iraha anjeun nganggo. Upami ditingalkeun dina panyimpenan, éta tiasa kaleungitan pasipatanana.

  9. Nicole Kathleen

    - édit

    walon

    Halo Fernanda! prosedur naon anu anjeun nyarankeun pikeun kuku kuring tumuh dina saminggu. Anjeunna ngagaduhan pertumbuhan anu saé. Kukuna kuring janten lemes sareng malah dibéngkokeun sareng caket dina sampingna, sareng kuring henteu tiasa nganggo kuku palsu.

  10. Camila Cristina

    - édit

    walon

    Halo
    Abdi hoyong terang naha kuring tiasa nganggo basa anu dituduhkeun dina pidéo sareng ogé resep lemon sareng susu sareng cai nganggo minyak, atanapi naha aya masalah nganggo sadayana tilu?

    1. Anjeun tiasa nganggo dina waktos anu sami, Camila. Tapi idéalna nyaéta ngalakukeun hiji-hiji pikeun ningali mana anu paling cocog pikeun anjeun!

  11. Dina pidéo anjeun nyarios yén urang kedah nyéépkeun 3 kali sapoé, kuring hoyong terang naha kuring angkat sateuacan diterapkeun deui, atanapi naha kuring nerapkeun hiji lapisan di luhur anu sanés?

  12. Jühh Souza (Julia)

    - édit

    walon

    Abdi resep tip !! Biasa pisan ngaseuk kuku, malahan getihan. Tapi dinten ieu, alhamdulillah kuring ninggalkeun kabiasaan ieu. Umurna sakitar sabulan. Dinten ayeuna kuku abdi rada panjang, tapi tetep naék lemah sabab kuring parantos mamah mamah mangtaun-taun. Abdi pikir yén kuring moal tiasa lirén tina ngegel, yén kuring moal hirup tanpa ngegel kuku. Tapi pikeun nyatana anu leres, kuring sadar yén éta henteu sesah ... ❤

  13. Hai abdi gaduh tip tb anu mangrupikeun hal anu kuring anggo, éta jeruk nipis sareng bonténg anjeun ngéléhkeun Penino ku kulit sareng nambihan sababaraha tetes jeruk nipis gumantung kana sabaraha bonténg anu anjeun lebetkeun !!! Mudah-mudahan ieu ngabantosan ❤

Tambah Comment