ngeunaan urang

TIM DIET AYEUNA

Dieta Já mangrupikeun blog ngeunaan kaséhatan, tuangeun sareng karaharjaan, didamel taun 2014 kalayan tujuan pikeun nyayogikeun inpormasi ku cara anu gampang sareng saderhana. Kalayan kontén anu teras-terasan, mangtaun-taun janten portal anu saluyu pisan pikeun anu milari inpormasi anu gancang sareng basa anu gampang dipikaharti.

Kami teras-terasan narékahan pikeun nawiskeun pamiarsa, henteu paduli kumaha henteu terlatih, kualitas sareng kontén anu mutahir. Éta sababna anjeun bakal mendakan dina blog kami ampir sadayana anu anjeun peryogikeun ngeunaan kahirupan anu séhat, leungitna beurat sareng nutrisi.

Kalayan langkung ti sarébu tulisan anu diterbitkeun, blog éta ngagaduhan tim éditor sareng pengulas, anu kalolobaanana ngagaduhan kasang tukang dina jurnalistik, iklan sareng pamasaran.

Tetep dina luhur tulisan kami, anjeun tiasa ngakses halaman kami dina Facebook ou Instagram.

 

Facebook

 

Instagram